Een snelkoppeling is een link die u toestaat, door erop te klikken, rechtstreeks toegang te krijgen tot de site van doctoranytime.be

1) Om een snelkoppeling te maken op een Windows-computer klikt u, wanneer u zich op de website van Doctoranytime bevindt, rechtsboven in de Google Chrome browser op de drie verticale punten. Vervolgens klikt u op "Meer hulpprogramma's" en daarna "Toevoegen aan bureaublad".

2) Klik op "Toevoegen" om de snelkoppeling te maken.

3) Uw snelkoppeling is gemaakt.

Indien u vragen heeft, aarzel niet om de chatfunctie te gebruiken op uw online agenda.

Het Doctoranytime team.