Om uw Doctoranytime agenda met Google, Outlook (Microsoft) of iCloud te synchroniseren, dient u onderstaande stappen te volgen.

1. Ga naar de instellingen door rechts vanboven op uw foto te klikken.

2. Ga vervolgens naar het tabblad "Synchroniseren met een andere agenda" en klik bij de gewenste praktijk op "Cronofy integratie".

3. Kies de agenda waarmee u wenst te synchroniseren en log in met de gegevens van het desbetreffende account. Volg hierna de gevraagde stappen.

4. Kies hierna van welke agenda u juist wenst te lezen en naar welke agenda uw afspraken dienen gesynchroniseerd te worden en klik op "Sla instellingen op".

5. Klik vervolgens op "Meer instellingen" en "Verhoogde toegang toestaan". Klik vervolgens nogmaals op "Start de synchronisatie" zodat al uw afspraken worden overgezet.

Indien u nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren via de online chat.