Beoordelingen van patiënten op deze manier getoond op uw online profiel:

Indien u de beoordelingen wenst te tonen op uw profiel, dient u onderstaande stappen te volgen.

1. Ga naar "Instellingen" en vervolgens naar "Evaluaties".

2. Vink de optie "Toon patiënten beoordelingen op uw profiel" aan.

3. Vergeet vervolgens niet te klikken op "OPSLAAN" om uw wijzigen te behouden.

Opmerking: Wanneer de meest recente evaluatie een opmerking bevat van de patiënt, wordt deze getoond bij de voorvertoning op uw profiel. Indien u wenst dat de opmerking niet getoond wordt, dient u deze evaluatie niet goed te keuren. Klik hier om te bekijken u dit kan doen.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons team via onze online chat als u vragen heeft.