Om uw doctoranytime.be account zo goed mogelijk te beschermen, is het aangeraden regelmatig uw wachtwoord te veranderen. Hier volgt hoe u dit moet doen.

1. Selecteer ''Instellingen'', klik vervolgens op ''Beheer Profiel'' via uw account op Doctoranytime.be

2. Vul uw nieuwe wachtwoord in en bevestig het.

3. Klik op ''wachtwoord wijzigen'' om uw nieuwe wachtwoord te bevestigen. Er verschijnt een melding om te wijziging te bevestigen.

Indien u nog vragen heeft, aarzel zeker niet om contact op te nemen via de online chat.