We bieden een nieuwe functie aan die het mogelijk maakt voor het secretariaat om de zorgverstrekker te verwittigen wanneer een patiënt in de wachtkamer is aangekomen.

Het is heel eenvoudig deze te gebruiken ! Ga naar de agenda van de zorgverstrekker en klik op de afspraak die u wenst aan te kondigen (Let op: deze optie verschijnt enkel op de huidige dag ).

Eenmaal het venster geopend is, klik op ''In de wachtkamer'' in de selectie Patiëntenstatus.

Eenmaal u dit heeft geselecteerd, verschijnt het in het blauw op uw scherm en moet u gewoon op opslaan klikken.

De zorgverstrekker zal een notificatie op zijn agenda ontvangen die blijvend getoond zal worden. Om deze te verwijderen hoeft u enkel op het kruisje te klikken.