Uw account verwijderen van Doctoranytime is een onomkeerbare actie.

Indien u zich wenst te verwijderen van het platform, is het aangeraden de helpdesk of uw accountmanager te contacteren.
Desalniettemin is het mogelijk uw account te verwijderen.

Om verder te gaan:

1) Klik op 'Beheer profiel' bij de instellingen in uw agenda

2) Klik op 'Mijn account verwijderen' en vind aan 'Ja, ik wil mijn account verwijderen'.

Vervolgens klikt u op 'Verwijder'.

Indien u nog andere vragen heeft, aarzel zeker niet om ons te contacteren.