Een op maat-gemaakte medische/paramedische agenda

De agenda, ontwikkeld met professionals in de gezondheidszorg, is speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik voor zorgverleners en hun assistenten. De agenda is ergonomisch, 100% personaliseerbaar en vol met functies die het beheer van uw planning vereenvoudigen.

1. Een duidelijk en nauwkeurig overzicht

Dankzij de agenda kan u onmiddellijk uw eerst volgende beschikbaarheden zien in al uw praktijken.

De lege vakken stellen uw beschikbaarheden voor : wat ervoor zorgt dat u veel tijd bespaart wanneer u een nieuwe afspraak wilt toevoegen.

Bekijk de afspraak en de informatie die die u nodig heeft zoals de soort consultatie die de patiënt heeft gekozen, hoe de afspraak juist gemaakt is (internet, telefonisch, synchronisatie), de status van de afspraak of de patiënt (bevestigd, in afwachting, geannuleerd, nieuwe patiënt).

Wanneer u met uw cursor over de afspraak gaat, verschijnt er extra informatie. Deze optie kan u aanpassen : het gaat over informatie-bullets, klik hier om meer te weten.

2. Maatwerk dat bij u past
De Doctoranytime agenda kan worden aangepast aan de specifieke kenmerken van uw praktijk en uw organisatie.

We maken een onderscheid tussen de instellingen voor de weergave van de agenda en de instellingen voor de weergave van de beschikbaarheden met betrekking tot de soort consultatie.

Instellingen voor de weergave van de agenda :
Om de instellingen voor de weergave van de agenda te raadplegen, klik hier.

Instellingen voor de weergave van de beschikbaarheden :
Om de instellingen voor de weergave van de beschikbaarheden te raadplegen, klik hier.
Eénmaal op deze pagina, raadpleeg de rubriek 'Beschikbaarheden'.

Instellingen voor het beheer van de beschikbaarheden in verband met de soort consultatie :

Om naar de instellingen van de beschikbaarheden in verband met de soort consultatie te gaan, klik hier.

Indien u nog vragen hebt, aarzel zeker niet om ons te contacteren via de online chat.