Deze optie zorgt ervoor dat er meer informatie over de afspraak verschijnt in uw agenda wanneer u de cursor/muis op de afspraak plaatst.

Deze optie kan u terugvinden bij de instellingen. Om deze te activeren, volg de onderstaande stappen :

1. Meld u aan bij doctoranytime.be
2. Ga naar 'Instelligen', 'Instellingen van de agenda' en vervolgens 'Gecompliceerde instellingen'
3. Vink het vakje 'Sta tips op uw agenda toe' aan
4. Klik op opslaan

Indien u nog vragen heeft, aarzel zeker niet om ons te contacteren via de online chat.

Het Doctoranytime team

Did this answer your question?