Om de standaardweergave van de agenda in te stellen, volg de onderstaande stappen.

1. Meld u aan bij doctoranytime.be
2. Ga naar 'Instellingen' en vervolgens naar 'Instellingen van de agenda' waar u de weergaveopties van de agenda kan terugvinden.

A ) Algemene instellingen

De standaardweergave van de agenda :

Dit is hoe de agenda standaard zal worden weergeven, u heeft de keuze tussen :

- per dag
- per 3 dagen
- per week
- per maand

U kan deze instelling altijd tijdelijk wijzigen door te klikken op bovenaan in uw agenda te klikken.

Het Doctoranytime team raadt een standaardweergave van een week aan voor een optimaal gebruik.

De agenda verdelen door tijdsloten van :

Deze functie zorgt ervoor dat u de onderverdeling van uw agenda kunt bepalen. Het is aanbevolen om de grootste gemeenschappelijke deler van de duur van uw consultaties te selecteren. Elk vakje (slot) van uw agenda komt overeen met de waarde die door deze instelling gedefineerd is.

Hoe kleiner u het tijdslot kiest, hoe meer vakjes er zullen verschijnen in uw agenda.

Verberg de afgelopen dagen

Deze functie zorgt ervoor dat de huidige dag als eerste dag in uw week wordt getoond.

A ) Geavanceerde instellingen

Weergavemodus van de agenda :

Aan de hand van deze instelling kan u de weergavegroote van uw afspraken in uw agenda wijzigen.

Comfortabel : Compact :

De automatische modus past de agenda aan in een compacte of comfortabele modus afhankelijk van uw gebruik.

De weekends tonen in uw agenda :

De weekends worden niet standaard weergegeven in uw agenda.

Indien u echter handmatig een afspraak / een tijdslot / een beschikbaarheid in het weekend (zaterdag of zondag) toevoegt, zullen de weekends getoond worden in uw agenda.

Startuur / einduur van uw agenda :

Het startuur en einduur van uw agenda is afhankelijk van uw beschikbaarheden / afspraken / uitzonderlijke beschikbaarheden. De agenda zal automatisch 1 uur voor en 1 uur na het beginuur en einduur van uw beschikbaarheden / afspraken / tijdssloten tonen.

Voorbeeld :

Indien u één enkele uitzonderlijke beschikbaarheid heeft gecreëerd die start om 7u00 en eindigt om 10u, zal de agenda getoond worden van 6u00 tot 11u00.

Indien u nu een tweede afspraak toevoegt van 10u tot 13u, zal het startuur van uw agenda hetzelfde blijven (6u) en het einduur verschoven worden naar 14u.

Indien u nog vragen heeft, aarzel zeker niet om ons te contacteren via onze online chat.