U kan dit op twee manieren aanpassen.

De eerste manier is direct via uw agenda :

1. U selecteert de uren wanneer u een afwezigheid wilt toevoegen.
2. Vervolgens klikt u op 'Nieuwe afwezigheid'. Hier kan u een korte beschrijving toevoegen die enkel zichtbaar is voor u en de personen die toegang hebben tot uw agenda (collega's of secretariaat). Patiënten zullen deze informatie niet zien.
3. Klik hierna op opslaan om de afwezigheid te registeren.

De tweede manier is via de 'Administratie van beschikbaarheden' in het menu rechts vanboven in uw agenda. Klik hierna op 'Afwezigheden'.

Eénmaal u in het tabblad 'Afwezigheden' bent, dient u te klikken op 'Nieuwe toevoegen'.

Vul hierna de verschillende velden in. U kan ook een korte beschrijving toevoegen die enkel zichtbaar is voor u en de personen die toegang hebben tot uw agenda (collega's of secretariaat). Patiënten zullen deze informatie niet zien. Vergeet vervolgens niet op opslaan te klikken om de afwezigheid te registeren.