Voor een zo efficiënt mogelijk beheer en zo efficiënt mogelijke organisatie van uw online agenda, heeft doctoranytime een functie toegevoegd die u toe laat uw soorten consultaties te beheren in functie van de gekozen uren.

Dit maakt het mogelijk om bepaalde soorten consultaties te beperken tot bepaalde dagen of tijdstippen. Bijvoorbeeld, bloedafnames enkel mogelijk in de ochtend, RX enkel dinsdag,... .

Dus wanneer u wenst dat er op een bepaald moment in de week enkel bepaalde consultaties worden weergegeven en niet allemaal, dan hoeft u dit enkel te selecteren en vervolgens deze te kiezen in dat bepaalde tijdsslot.

Hoe dit instellen

1. U dient te gaan naar uw 'Administratie van beschikbaarheden' door rechts vanboven in uw agenda te klikken.

2. Vervolgens klikt u op aanpassen op het tijdslot waar u deze functie wilt gebruiken.

3. Hierna selecteert u bij 'Diensten' 'Alleen specifieke diensten zijn beschikbaar tijdens deze periode' en klikt u op opslaan.

4. Hierna dient u te klikken op 'Beheer beschikbare diensten' onderaan in de kader bij het tijdslot dat u heeft aangepast.

5. Er zal een nieuw kader openen waar u de keuze krijgt tussen drie opties; beschikbaar voor de volledige periode van dit tijdslot, beschikbaar voor de opgegeven periode, niet beschikbaar.
Hier dient u dus de beschikbaarheid binnen het tijdslot te kiezen met betrekking tot de soort consultatie. Vergeet hierna niet 'Opslaan' te klikken om uw wijzigingen te registreren.