Om uw beschikbare uren te creëeren, hoeft u enkel de volgende stappen te volgen :

1. Klik op het menu rechts vanboven in uw agenda en vervolgens op "Administratie van beschikbaarheden".
2. Kies de "Videoconsultatie" bij de locatie en voeg een nieuwe periode toe zoals voor uw klassieke praktijk :

3. Selecteer de dag van de week waar u een nieuw slot wenst toe te voegen en klik vervolgens op "Nieuwe toevoegen".

4. Stel uw beschikbaarheden voor deze dag in :

Het toevoegen van een nieuw tijdslot gebeurt op dezelfde manier als bij een fysieke praktijk  :

• Stel het begin- en einduur in van dit tijdslot

• Indien de videoconsultatie geconventioneerd is, vink het vakje dan aan, indien niet, laat dit dan uit gevinkt.

• Vink het vakje "Automatische bevestiging van afspraken" aan indien u wenst dat deze afspraken automatisch bevestigd worden. Indien niet, laat het uit gevinkt.

Opgelet in tegenstelling tot bij de instellingen van een afspraak in uw praktijk, hebben we de opties "Open consultatie" en "Beschikbaar om online afspraken te maken" weggelaten aangezien elke videoconsultatie gemaakt zal worden via een online afspraak.

• Indien nodig, selecteer hoe de beschikbaarheden weergegeven worden

• Stel de diensten, naargelang de soorten consultaties, in die beschikbaar zijn tijdens deze periode.

• Stel de tijdsduur in van de afspraak.

• Categoriseer uw tijdslot per kleur.

• Om te eindigen, klik op opslaan om dit tijdsslot te registeren.

De volgende stap legt uit hoe u uw soorten consultaties kan aanpassen.

Ga naar de volgende stap