Hoe uw diensten aanpassen :

1. Om te beginnen, ga naar uw instellingen en klik vervolgens op "Diensten".
2. U zal bij de verschillende soorten consultaties de "Videoconsultatie bestaande patiënt" en "Videoconsultatie nieuwe patiënt" terugvinden.

Opgelet : u hoeft deze twee soorten consultaties niet in te geven, ze zullen automatisch aangemaakt worden. Op dit moment zijn het ook de enige twee soorten die beschikbaar zijn.

3. Selecteer de Videoconsultatie die u wenst aan te passen :

De vakjes "Beschikbaar in de agenda" en "Beschikbaar om online boeken" moeten worden aangevinkt.

U kan vervolgens :

• Een kleur toekennen aan dit soort consultatie om uw overzicht in uw agenda te vereenvoudigen en de communicatie met uw collega's en/of secretariaat te verbeteren.

• De prijs invullen van de Videoconsultatie (dit is de prijs die aan de patiënt zal gevraagd worden tijdens het Online Betalen, indien geactiveerd. Klik hier om te weten te komen hoe u de Online Betaling kan instellen).

• Vul de geschatte duur in van de Videoconsultatie.

• Vul uw instructies en extra informatie in indien nodig.

• Om te eindigen, klik op "Opslaan" om uw informatie te bevestigen.

Opgelet : U kan geen fysieke praktijk toevoegen, u dient de "Videoconsultatie" te laten staan als plaats van de consultatie.

De volgende stap legt uit hoe u een Videoconsultatie kan starten.