Er zijn twee manieren om verbinding te maken met een geplande Videoconsultatie :

1. Vanaf uw online Doctoranytime agenda
2. Door te klikken op de link in de SMS die u 10 minuten voor de consultatie start, zal ontvangen.

Wanneer u verkiest om de Videoconsultatie uit te voeren vanaf uw computer, is het beter te eerste optie te verkiezen.

1. Ga naar uw agenda.
2. Klik op het tijdslot van uw volgende afspraak (indien deze het logo van een camera bevat, is dit een Videoconsultatie).

3. Klik op "Start de consultatie" vanuit de afspraak van de consultatie.

4. U zal hierna doorgestuurd worden naar de virtuele wachtkamer waar de patiënt op u wacht.

U kan links op uw scherm in "De Videoconsultaties van vandaag" de lijst van al uw voorgaande en volgende afspraken (voor de Videoconsultatie) terugvinden. Vlak ernaast vindt u het patiëntendossier van de persoon waarmee u een afspraak hebt alsook al zijn vorige afspraken

5. Eénmaal u klaar bent, klik op "Click to Start Video Chat".
6. Vervolgens wanneer u de consultatie wilt beëindigen, dient u te klikken op "Beëindig de consultatie".

De volgende stap informeert u over de gegevensbescherming van uw gegevens alsook deze van de patiënt.