Dit gaat over wekelijks terugkerende beschikbaarheden of de openingsuren van uw praktijk.

1. Uw beschikbaarheden toevoegen

Indien u een beschikbaarheid aan uw profiel wilt toevoegen, dient u te gaan naar uw beschikbaarheden door te klikken op 'Administratie van beschikbaarheden'. Al uw aanpassingen zullen verschijnen in uw online agenda.

Eerst selecteert u de praktijk waar u een periode wilt toe voegen. Vervolgens klikt u op de rode knop 'Voeg een nieuwe periode toe'.

Er zal een bericht verschijnen waar u alle informatie dient in te vullen alvorens de nieuwe periode te kunnen aanmaken.

Klik hierna op 'Opslaan' om te bevestigen.

2. Uw beschikbaarheden verwijderen

Wanneer u bij uw administratie van beschikbaarheden bent en u een periode wilt verwijderen, dient u te klikken op 'Verwijder periode' en vervolgens op 'Ja' om te bevestigen.

3. Uw beschikbaarheden aanpassen

Om uw beschikbaarheden aan te passen, dient u te klikken op 'Aanpassen'.

Wanneer u in het venster 'Tijdslot aanpassen' bent, kan u de periode aanpassen.

U kan hier ook verschillende nuttige opties activeren indien u dit wenst (geconventioneerde afspraak, open consultatie, automatische bevestiging van afspraken, beschikbaar om online afspraken te maken).

U kan ook kiezen hoe uw beschikbaarheden getoond worden :  alle tijdsloten zichtbaar, enkel de eerste, enkel de laatste of enkel de dichtstbijzijnde.

Kies ook hier uw gemiddelde tijd per consultatie.

U kan hier ook kiezen of enkel bepaalde consultaties beschikbaar zijn tijdens het opgegeven tijdsslot of alle soorten consultaties beschikbaar zijn.

Vergeet bij het afsluiten niet te klikken op 'Opslaan'.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel zeker niet om gebruik te maken van onze chat in uw online agenda.

Ga verder naar de volgende stap.