Een uitzonderlijke beschikbaarheid is een functie waarmee u een specifieke beschikbaarheid in uw agenda op een gekozen dag kunt toevoegen. Afhankelijk van uw instellingen (zie hieronder), zal de uitzonderlijke beschikbaarheid uw al bestaande beschikbaarheden van die dag vervangen of zal de uitzonderlijke beschikbaarheid worden toegevoegd aan uw al bestaande beschikbaarheden.

U kan op twee manieren een uitzonderlijke beschikbaarheid toevoegen.

1. De eerste manier is onmiddellijk via uw agenda.

U kan de uren selecteren die u wenst toe te voegen en klikt vervolgens op 'Nieuwe uitzonderlijke beschikbaarheid'.

Indien u de optie 'Behoudt alle bestaande beschikbaarheden voor de geselecteerde periode' aanvinkt, zal de uitzonderlijke beschikbaarheid toegevoegd worden aan uw reeds bestaande beschikbaarheden.

Indien u de optie afvinkt, zal uw reeds bestaande beschikbaarheid van die dag vervangen worden door de uitzonderlijke beschikbaarheid.

Nadat u uw praktijk hebt gekozen, kan u een specifieke datum en uur kiezen.

Als u meer opties wilt aanpassen (Geconventioneerde afspraak, open consultatie, ... ) dient u enkel te vakjes aan of uit te vinken.

Net zoals bij uw standaard instellingen van uw beschikbaarheden, dient u de weer te geven beschikbaarheden, het uitstel van het boeken van een afspraak, de diensten en de duur van de afspraak te kiezen.

Vergeet vervolgens niet op 'Opslaan' te klikken om uw wijzigingen te registeren.

2. De tweede manier om een uitzonderlijke beschikbaarheid toe te voegen, is via uw 'Administratie van beschikbaarheden' in het instellingen-menu rechts vanboven.

Klik hier op 'Nieuwe toevoegen' en volg dezelfde stappen aangegeven bij de eerste manier.

Indien u nog vragen heeft, aarzel zeker niet om ons te contacteren via de online chat.

Ga verder naar de volgende stap.