U kan het Online betalingssysteem zelf activeren, onmiddellijk vanuit uw Doctoranytime agenda zonder dat u dit hoeft aan te vragen.

De betalingen voor de Videoconsultatie dienst worden automatisch beheerd door Doctoranytime via het betalingssysteem Stripe (wereldleider). Nadat u uw Videoconsultatie hebt ingesteld door uw soorten consultatie en uw beschikbaarheden in te stellen, kan u uw account activeren door naar uw 'Diensten' te gaan bij uw instellingen.

Selecteer een videoconsultatie en klik op de gele tekst om de configuratiemodule te openen.

Merk op dat u de instellingen kan verlaten en op elk moment kan terugkeren door op de banner te klikken bovenaan in uw agenda.

Eerste stap

1. In de eerste stap worden de voordelen en de werking van onze online betalingsmodule uitgelegd. Om het proces te starten, klik op "Activeren".

2. Vervolgens dient u akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden en de betalingsvoorwaarden en op volgende klikken.

3. Voor het aanmaken van uw account, rekent Stripe u éénmalig €5 aan. Voer uw kaartnummer in en klik op "Betaal €5".

• Hier aangekomen heeft u de eerste fase van van de configuratie van uw account afgerond. Door te klikken op "Nu voltooien", kan u verder gaan naar de tweede fase.

In de tweede en laatste fase leggen we u uit hoe uw bankrekening kan koppelen aan uw het Online Betalingssysteem Stripe.

Ga verder naar de laatste stap.