Eénmaal u uw online betalingsaccount van Stripe hebt ingesteld, hoeft u het enkel nog te linken aan uw bankrekening. 💳

1. Vul de volgende informatie in om verder te gaan :

• Type entiteit (Klik op natuurlijk persoon of eenmanszaak of bedrijf)

• Mobiel nummer

• E-mail

Nadat u onderstaande velden heeft ingevuld, kan u klikken op "Volgende".

2. U zal onmiddellijk een verificatiecode van zes cijfers ontvangen via sms die u dient in te vullen in het onderstaande veld :

Indien u problemen ondervindt bij het ontvangen van de code, klik dan op "Code opnieuw versturen" of keer terug naar de volgende stap en controleer of u het juiste nummer hebt ingevuld door te klikken op de optie "Een ander mobiel nummer gebruiken"

3A. Indien u bij het veld "Entiteit" "Natuurlijk persoon of eenmanszaak" hebt geslecteerd.

Een bepaalde hoeveelheid persoonlijke informatie zal u gevraagd worden in te vullen. Merk op dat uw geboortedatum op de volgende manier dient ingevuld te worden : DD = dag, MM = maand, JJJJ = jaar.

Nadat u geklikt hebt op "Volgende", dient u uw sector van activiteit te selecteren in het veld "Industrie". Selecteer hier "Medische diensten" en vervolgens de categorie waaronder uw specialisatie valt

3B. Indien u bij het veld "Entiteit" "Bedrijf" heeft geselecteerd.

Een bepaalde hoeveelheid informatie over uw bedrijf alsook de verantwoordelijke van het bedrijf zal u gevraagd worden in te vullen. Merk op dat uw geboortedatum op de volgende manier dient ingevuld te worden : DD = dag, MM = maand, JJJJ = jaar.

Daarna zal u gevraagd worden om de contactgegevens van de andere leden van uw bedrijf in te vullen, indien u dit wenst, kan u klikken op "Voeg een eigenaar van het bedrijf toe" en "Voeg een directeur toe".

4. Eénmaal u alle velden die overeenkomen met de entiteit "Natuurlijk persoon of eenmanszaak" of "Bedrijf" heeft ingevuld, dient u de IBAN van uw bankrekening in te vullen (zonder spaties tussen de karakters) en vervolgens klikken op "Opslaan".

5. Hierna zal u gevraagd worden voor uw identiteit te bevestigen. U dient dit te doen door te klikken op "Beginnen".

U kan uw identiteit verifiëren door uw paspoort, rijbewijs of identiteitskaart te uploaden. Verstuur één van deze document ofwel rechtstreeks vanaf uw document op uw computer of door een foto te nemen met de camera van uw computer.

Er zal u ook gevraagd worden om een bewijs van adres bij te voegen ter bevestiging van de ingevulde informatie. Op deze documenten dienen uw volledige naam en uw woonadres te staan. De documenten die geaccepteerd worden, zijn een rekening of een bankafschrift. Het document dat u kiest te gebruiken, mag niet ouder zijn dan 6 maanden en mag niet hetzelfde document zijn dat u gebruikt hebt als identificatiebewijs. Onvolledige of bijgeknipte documenten worden niet geaccepteerd.

6. U zal nu aankomen bij de laatste stap van de creatie van uw Stripe account. Een samenvatting van alle informatie die u tot hiertoe heeft ingevuld zal getoond worden. U kan deze informatie controleren en indien nodig aanpassen.

7. Indien u uw account nog niet hebt geverifieerd, kan u dit hier nog doen. Nadat u alles hebt gecontroleerd, kan u klikken op "Gereed" om het proces af te ronden.

U bent er in geslaagd uw Stripe account aan te maken ! 🎉 U kan nu een Videoconsultatie met uw patiënten houden en uw honorarium rechstreeks via Doctoranytime ontvangen.