Om de instellingen van uw soorten consultaties te bekijken en aan te passen, ga naar uw "Instellingen" en klik vervolgens op "Diensten".

Hier heeft u de mogelijkheid verschillende opties in te stellen :

• De kleur die overeenkomt met deze soort consultatie zoals u wilt dat deze in uw agenda wordt weergegeven

• De beschrijving bij de soort consultatie

• De prijsrange

• De tijdsduur van de consultatie

• Het maximale aantal patiĆ«nten dat op hetzelfde moment kan deelnemen aan deze consultatie

• De praktijk(en) waar deze consultatie plaats vindt

Om deze soort consultatie te activeren/desactiveren, dient u vakjes aan de linkerkant aan of uit te vinken.

Vergeet niet om uw wijzigingen op te slaan door te klikken op "Opslaan".

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel zeker niet om ons te contacteren via de online chat.