U kan zelf nieuwe gepersonaliseerde soorten consultatie toevoegen, bijvoorbeeld "groepstherapie".

Om dit te doen, ga naar uw "Diensten" bij uw instellingen en klik vervolgens op "Gepersonaliseerde diensten".

Klik vervolgens op "Aangepaste dienst toevoegen".

Hierna kan u de naam van de dienst invullen en indien de specialisatie kiezen.

Opgelet, wanneer u de naam van de dienst invult, dient u deze ook in te vullen in FR en ENG. Het is niet nodig deze te vertalen, het volstaat deze in het Nederlands bij het vakje FR in te vullen.

Wanneer u dit gedaan hebt, dient u te klikken op "Opslaan".

Nadat u de gepersonaliseerde diensten hebt opgeslagen, kan u de opties van deze dienst aanpassen door opnieuw te klikken op "Diensten".

Vergeet niet om het vakje "Beschikbaar in de agenda" aan te vinken als u wilt dat deze soort consultatie zichtbaar is in de agenda. Wanneer u wenst dat deze soort consultatie ook zichtbaar is voor de patiƫnten, dient u het vakje "Beschikbaar voor online boeken" ook aan te vinken.

Indien u nog vragen hebt, aarzel zeker niet om ons te contacteren via de online chat.