Wanneer uw honoraria nog niet op uw pagina getoond worden, heeft de patiënt de mogelijkheid (indien ze verbonden zijn met hun Doctoranytime account) een aanvraag te doen naar uw honoraria.

Hoe werkt dit ?

Allereerst dient u deze functie te activeren bij de instellingen van uw agenda. Dit kan u doen bij "Instellingen voor meldingen".

Hierna kunnen de patiënten, voor de consultaties waarvoor de prijs niet vermeld wordt, een aanvraag sturen aan de zorgverlener door te klikken op "Stuur een prijsaanvraag".

Hierna verschijnt een notificatie ter bevestiging van zijn prijsaanvraag.

Eénmaal de aanvraag gedaan is, zal de zorgverlener een melding ontvangen per mail alsook in zijn agenda bij de instellingen bij de "Diensten". U kan uw honoraria invullen door te klikken op de soort consultatie.

Nadat u de prijs heeft ingevuld, dient u te klikken op opslaan en zal de patiënt hiervan op de hoogte gebracht worden via e-mail. Bovendien zal de prijs nu vermeld worden op uw profiel op Doctoranytime.