Het privé zetten van de evaluaties verhindert dat deze getoond worden op uw publiek profiel. Zo behoudt u de volledige controle over deze optie.

1. Ga naar de instellingen van uw agenda door rechts vanboven op uw foto te klikken.

2. Ga hierna naar het tabblad "Evaluaties".

3. Vink de eerste optie "Beoordeling van patiënten toestaan" opdat patiënten een evaluatie na hun consultatie kunnen invullen.

4. Vink het derde vakje "Toon patiënten beoordelingen op uw profiel" uit.

5. Vergeet hierna niet op "Opslaan" te klikken om uw wijzigingen te bewaren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de online chat indien u vragen heeft.