In dit artikel geven we u een antwoord op de meest gestelde vragen over het importeren van uw patiëntengegevens in Doctoranytime.

Welke bestandsformaten worden geaccepteerd?

Het tool accepteert bestanden in CSV-, XLS- of XLSX-indeling.

Hoe bereid ik mijn bestand voor?

Houd bij de voorbereiding van uw bestand rekening met de volgende punten:

• Het geïmporteerde bestand mag slechts één pagina bevatten.

• Alle kolommen moeten een titel hebben en deze titel moet overeenkomen met een bestaande eigenschap (Voornaam, Achternaam, E-mailadres, enz.). Om dit te doen, raden wij u aan om het sjabloon te gebruiken
    Sjabloon voor het importeren van uw patiënten database

• Uw geïmporteerde bestand mag niet meer dan 250.000 rijen en 1.000 kolommen bevatten.

Waarom vertoont mijn import fouten?

Fouten bij het importeren kunnen om verschillende redenen voorkomen. De meest voorkomende fouten zijn :

• De bestandsindeling wordt niet geaccepteerd (geaccepteerde bestandstypen: CSV, XLS of XLSX).

• De kolomtitel komt niet overeen met een bestaande eigenschap.

Zijn de gegevens van mijn patiënten beschermd?

Uw patiënten database is gecodeerd en beveiligd met een SSL-certificaat. U bent de eigenaar van uw database en kunt dus op elk moment uw volledige patiënten database opvragen.

Wie heeft er toegang tot de te importeren informatie?

Elke gebruiker die gemachtigd is om te importeren heeft toegang tot de te importeren informatie. Leer hoe u de importvergunningen kunt wijzigen.

Wat zijn de beperkingen van het importbestand?

Uw bestand kan niet groter zijn dan 150 MB en kan maximaal 250.000 rijen en 1.000 kolommen bevatten.

Wat gebeurt er als ik een lijst met reeds bestaande contacten in mijn Doctoranytime database importeer?

Als u een patiënt importeert die al bestaat in uw Doctoranytime database, zal deze patiënt gedupliceerd worden in uw database. U kan deze echter handmatig uit uw database verwijderen van zodra wij bevestigen dat uw import voltooid is.

Waarom duurt mijn import zo lang?

Hoe groter uw bestand is, hoe langer het duurt om uw gegevens te importeren. Bovendien kan de tool slechts één bestand van één zorgverlener tegelijk importeren.

Welke soorten meldingen kan ik naar mijn patiënten sturen als ze éénmaal in mijn Doctoranytime database staan?

U kunt via uw online profiel sms- of e-mail uitnodigingen sturen naar uw patiënten om afspraken te maken.

U vindt drie verschillende soorten mails, afhankelijk van de soort consultatie dat u aan uw patiënten wilt presenteren. Er worden kosten in rekening gebracht voor het versturen van SMS-berichten.

Hoe lang duurt het om toegang te krijgen tot mijn database vanuit Doctoranytime?

Het duurt 72 uur om de database te importeren in Doctoranytime en de geselecteerde e-mail of sms te versturen. U wordt op de hoogte gebracht zodra uw database geïmporteerd is.

Heeft u nog andere vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze support via de chat rechtsonder op uw scherm.