De Videoconsultatie die wij aanbieden is conform aan de GDPR-wetgeving (General Data Protection Regulation) en volgens hetzelfde online reservatie proces dat we gewoonlijk voorstellen. De afspraken zijn versleuteld en elke afspraak wordt beheerd door een unieke link. De videostreaming volgt de Europese wetgeving. 

Beschikbaar in de volgende versies van de Videoconsultatie :

Wanneer de patiënt een afspraak maakt voor een Videoconsultatie, gaat hij ermee akkoord alle informatie in te vullen die nodig is voor het gebruik van de service. Hij zal zijn bankgegevens coderen die nodig zijn voor de betaling. Aan het einde van de betalingsprocedure geeft de patiënt zijn toestemming in overeenstemming met de algemene wetgeving inzake de gegevensbescherming (GDPR). Met andere woorden, er is geen verdere actie van uw kant nodig, aangezien wij de schriftelijke toestemming zullen hebben ontvangen. 

In overeenstemming met ons privacybeleid zullen de betalingsgegevens beschermd worden en de kaartnummers versleuteld worden zodat de Videoconsultaties individueel zijn en niet kunnen worden opgenomen

De volgende stap legt uit hoe de patiënt een afspraak kan maken voor een online Videoconsultatie. 

Ga naar de volgende stap.

Indien u nog vragen heeft, aarzel zeker niet om ons te contacteren via de online chat.

Het Doctoranytime team

Did this answer your question?